Knallen voor de Warmste Week

Ja… eindelijk was het zover! De leerlingen en juffen van L5 trokken naar de Meulebeekse Markt voor de eerste actiedag voor de Warmste Week. En het was een succes! Iedereen kan een plaatje aanvragen voor vrijetijdspassen voor Meulebeekse kinderen. De actie verloopt in samenwerking met het Sociaal Huis en radio FM Gold. Je kan ook op woensdag 22 en 29 november een plaatje aanvragen. Op woensdag 6 december worden voor de laatste keer plaatjes gedraaid voor dit goede doel. Kom jij ook eens langs? Klik op de foto voor het volledige album!

Eén gedachte over “Knallen voor de Warmste Week”

  1. Hallo, kan er eventueel ook nà 11u15 nog een plaatje worden aangevraagd ? Ik ga eigenlijk pas naar de markt wanneer ik mijn 2 kleindochters (Valentine & Florence) ophaalde aan school en het zou ook leuker zijn als ze er bij kunnen zijn… Alvast bedankt, Claudine

Reacties zijn gesloten.