Proficiat aan meester Jasper

 

Uitslag ‘ICT-coördinator v/h jaar 2017’ winnaar: Jasper Cuvelier (Scholengroep Ferdinand Verbiest Meulebeke)
Jasper bouwt steeds een ICT-werking uit die naar de toekomst toe heel wat vernieuwingen en veranderingen kan doorstaan. Hij is daarnaast heel deskundig, snel en doet zijn werk als ICT-coördinator altijd met een glimlach. Zijn collega’s beschrijven hem als een collega uit de duizend, enorme inzet voor alle 7 scholen en springt voor iedereen in de bres. Hij brengt heel wat dynamiek in het lerarenteam en slaagt erin om alles op een eenvoudige, begrijpbare manier op te lossen.

Wat zijn we fier op Jasper, ICT-coördinator van de 7 scholen van onze scholengemeenschap Ferdinand Verbiest. Jasper is dé winnaar uit alle genomineerde ICT-coördinatoren van alle Vlaamse scholen lager en secundair onderwijs. Dat verdient een dikke pluim en PROFICIAT!

Hier de plechtige opening van ons nieuw compostvat. En ja, de leerlingen zochten een bekend persoon om het lint door te knippen. Daarvoor moeten ze niet ver zoeken…!