Dag 3, joepie!

Dag 3 zit er ook al weer op. We startten onze dag opnieuw met een stevig ontbijt. Om de spieren al wat op te warmen voor de drukke dag die we voor de boeg hadden, dansten we ons warm op 3 dansjes.

We namen opnieuw de tram, deze keer richting Sealife. We zagen prachtige vissen vanuit de hele wereld. We kregen een boeiende uitleg over hoe het zeehondenhospitaal precies werkt. Voor we genoten van ons lunchpakket, leefden we ons nog uit op een hoogteparcours.

Onze volgende bestemming met de tram was Zeebrugge. Of dat was toch de bedoeling. 4 km voor we op onze bestemming toekwamen, hoorden we dat de tram niet meer verder mocht wegens een ongeval met een andere tram en een vrachtwagen. Wij lieten het niet aan ons hart komen en zetten de tocht dan maar te voet verder. Gelukkig waren we juist op tijd voor een rondvaart in de haven van Zeebrugge. Op de boot konden we genieten van een lekker ijsje. Voor we konden genieten van een lekker avondmaal, maakten we de dijk onveilig op de go-carts en speelden we spelletjes op het strand.

Moe maar voldaan keerden we terug naar Duin en Zee waar voor ons een heus feestmaal stond te wachten: balletjes in tomatensaus met frietjes (en groentjes uiteraard!). Onze dag was nog niet ten einde. We keerden nog eens terug naar het strand waar we allerhande teambuildingsactiviteiten deden en onze avond prachtig afsloten met een zonsondergang.

Nu gaan we slapen, want we zijn allemaal heel moe. Tot morgen!

Het album werd aangevuld.