Op verkenning door het nieuwe taalthema ( 29 september )

Vandaag gingen we op verkenning door het nieuwe taalthema : van aap tot zebra. We konden telkens op aapjes klikken en achter ieder aapje zat een verrassing verborgen : een filmpje, uitleg over dieren, raadsels, grapjes, knutselopdrachtjes, enzomeer. Zo zijn we heel wat meer te weten gekomen over ons thema voor de volgende maand !

naar de bib : 2 september 2020

 

Vandaag gingen we met de klas naar de bib. Daar kozen we allemaal een leuk boek uit, de ene een verhaal, de andere een strip,.. voor elk wat wils. De mevrouw uit de bib vertelde ons ook over de leesclub. Wie zin heeft kan zich daarvoor inschrijven. Dan krijg je de kans om hele mooie boeken te lezen. Je moet je daarvoor wel aanmelden via een telefoontje of een mail naar de bib. Denk je er eens over na … ?

Klik op de foto om het volledige album te zien.

Eerste schooldag, 1 september 2020

Vandaag was voor veel kinderen een spannende dag, want vandaag mochten we met zijn allen weer voor het eerst naar school. Iedereen kwam welgezind toe en met zijn allen trokken we, na het luiden van de schoolbel, naar ons klasje 3B. We maakten kennis met elkaar, deelden schrijfgerief uit, gingen turnen, deden een leuk tafelspel, enzomeer. De eerste dag vloog voorbij, maar niet getreurd … morgen komt er terug een nieuwe aan ! Tot dan !

PS : klik op de foto om het volledige album te zien.

Welkom in klas 3B !

Nog een beetje te gaan en de school begint,

weer vroeg opstaan, hopelijk  blijgezind.

Vakantie is voorbij en volop genoten,

weer een nieuwe start en nieuwe klasgenoten.

Langzaam beginnen en dan volop gaan,

je best doen want je kan het aan !

Groeten en tot dan,

juf Ann