Februari loopt naar zijn eind.

Amai wat een drukke maand, er was een forse winterprik met dikketruiendag. Dan was er carnaval gevolgd door het krokusverlof en nu zien we de krokusjes al bloeien want de lente is in aantocht. We werkten heel veel rond het klimaat en maten de temperatuur op in verschillende lokalen en klassen. Op school zijn we alvast goed bezig.

Wie graag alle foto’s ziet van februari…klik op de link hieronder.

https://photos.app.goo.gl/BBChn9EimM8R93kk8

Dikketruiendag

Wat een bar weer buiten en nu net dikketruiendag !

De buitenthermometer gaf -6 graden aan , amai dit is echt wel koud maar toen kwam de zon … een geschenk aan de hemel. We kregen het zelfs te warm maar we waren ook slim geweest, het zonnetje mocht de hele dag binnen schijnen in onze klas, de dikke trui was zelfs op een bepaald moment niet meer nodig. Slim toch ? En bovendien goed voor het milieu.

https://photos.app.goo.gl/pdGxVcwSspRLCrSS6

 

 

December dromen van…

December dromen van ….sinterklaas, snoepgoed, een warme knuffel, Kerstmis, met familie samenzijn, vakantie, sneeuw, lichtjes, kaarsen, cadeautjes, vrede, gezelligheid.  Kortom een maand om van te genieten, een maand om te koesteren, om sfeer te maken en te smaken. Kijk mee in het album van december, daar zie je heel wat topmomenten. Ik wens je een zalig Kerstfeest toe en een heel gelukkig 2021.

https://photos.app.goo.gl/jKotmkvBjPw2E7JU6

Gelukkig nieuwjaar! – Chiro De Zuildekens

Herfstvakantie

Beste ouder(s), kinderen …

straks een korte onderbreking , de eerste helft van het eerste trimester zit erop. Geniet van de herfstsfeer, kijk naar de warme kleuren, profiteer van een late herfstzon maar vooral hou jullie gezond en wel.

Tips voor de meest kleurrijke foto's in de herfst - Coolblue - Voor 23.59u,  morgen in huis