5 gedachten aan “Muzische dag – Dinsdag 20 mei 2014!”

  1. dag meester en juffen,

    dank voor de foto’s en verslaggeving, de bosklassen vliegen zo snel voorbij, het doet een beetje raar nu 1 zoontje niet thuis slaapt, maar volgens hem mag het nog lang duren … dat hebben we goed kunnen zien vandaag ! Slaapwel !
    gr

    Johan en Dorine

  2. Goeiemorgen iedereen!

    Het ziet er super leuk uit op jullie BonAmi#5 klassen! We missen je hier poppemie. Ons molleke verlangt al naar morgenavond 😉

    Dikke zoen van papa, mama en broerie

  3. Goedemorgen iedereen,

    Lekker geslapen? Hopelijk valt het weer mee vandaag, om er met de fiets op uit te trekken. Amuseer jullie en geniet met volle teugen. Morgen zal het ongetwijfeld ook heel tof worden nl. Gaan paintballen, …. Aan de leerkrachten: een dikke pluim voor jullie en dank voor de goede zorgen!
    Koen, Ines, Fleur en Biko

  4. Dag Rune en iedereen!
    Hoe gaat het daar? Het ziet er alvast superrrrrr leuk uit!!! Jullie zijn aan jullie laatste dagen begonnen dus geniet er nog maar van! Dit zal sowieso een onvergetelijke 4 daagse worden voor jullie! Met dank aan juf Lobke , juf Carine en meester Geert ! En alle mensen achter de schermen..Tot morgen iedereen!
    Groetjes

  5. Dag Rune,
    Volgens de foto’s was het weer superleuk gisteren, hopelijk vandaag niet te veel regen gehad. Heb gehoord van opa, dat je maandagavond nonkel Geert gezien heb. En volgens Dorine kan je zeer goed fruit snijden, je mag dat dan thuis ook eens doen. Amuseer u nog en tot morgen. Slaapwel
    Groetjes van oma, opa , mama en papa

Reacties zijn gesloten.