Sportnamiddag 1ste leerjaar

 

Op maandag 4 maart gingen we met alle leerlingen van het 1ste leerjaar sporten op Ter Borcht. Het werd een heuse filmnamiddag. We deden een doorschuifsysteem waarbij we telkens in de wereld van een andere film terecht kwamen! Zo dansten we op de mooie liedjes van Happy feet, we speelden dobble samen met de Minions, we gingen op zoek naar de smurf die te lui was om te versieren voor het smurfenfeest, we vulden de wortelkoelkast van agent Hops van Zootropolis weer aan en deden allerlei koude spelletjes in de wereld van Frozen. Het werd een  film-tastische namiddag waarbij de kinderen heel flink gesport hebben…. eeeeeeeeeeeeeeen ACTIE!

Een dikke bravo aan alle deelnemers. Een grote dankjewel aan de klasjuffen en aan de stagiair Stieg om mee alles in goede banen te leiden! Foto’s kan je (binnenkort) hier vinden.

Met sportieve groet,
Juf Janne

LOVE football

Op maandag 26 februari kwam een professionele voetbaltrainer bij ons op bezoek. Alle meisjes van het 1ste, 2de en 3de leerjaar kregen een echte voetbalinitiatie van Ronny Verriest, een man met heel veel ervaring in het vak. Het thema dat centraal stond was ‘IK EN DE BAL’. De meisjes kregen heel veel oefenkansen en tips. We sloten de initiatie telkens af met een wedstrijdje. Ze hebben dat prima gedaan…

Bedankt aan Ronny voor de fijne initiatie op onze school!
Bedankt aan alle meisjes die zo flink gesport hebben!

De jongens konden ondertussen allerlei leuke bewegingsspelletjes spelen. Alleen of in kleine groepjes konden ze zich volledig uitleven. Bravo aan de jongens om zo enthousiast te spelen! Bedankt aan de klasjuffen om de jongens hierbij te begeleiden!

Foto’s kan je hier vinden!

Met sportieve groet,
Juf Janne

 

Sportnamiddag 2de leerjaar

Op dinsdag 28 november gingen we met alle leerlingen van het 2de leerjaar sporten op Ter Borcht. Het was een themanamiddag waarin ze vijf opdrachten/hoeken verkenden. Een dakenparcours, gekke-pieten-kunstjes, cadeautjes mikken, wieltjes-plezier en memory. De leerlingen gaven het beste van zichzelf en dat kon je wel merken… Er werd veel gelachen, veel uitgeprobeerd en vooral flink gesport! Een dikke bravo aan alle deelnemers. Foto’s kan je HIER vinden.

Met sportieve groet,

Juf Janne

Schoolsport: loopcross op Ter Borcht

Hallo iedereen! Gisteren zetten een heleboel leerlingen van onze school hun beste beentje voor tijdens de loopcross op Ter Borcht. Ze namen het op tegen leeftijdsgenoten van andere scholen. Het werd in veel gevallen een spannende en pittige strijd! Een snelle start, de bergjes op het Robinsoneiland en de winnaarsdrang zorgden ervoor dat ze de longen uit hun lijf liepen… Wat zijn wij trots op deze sportieve deelnemers!

Hartelijk dank:
– aan alle deelnemers om zich zo hard in te zetten en het beste van zichzelf te geven
– aan alle ouders, familieleden, vrienden… om de leerlingen te brengen en te halen
– aan alle sympathieke supporters

Het werd een zonnige, sportieve en leuke namiddag!

Foto’s kan je HIER vinden.
Er wordt op school nog een foto gemaakt van alle deelnemers…

Sportieve groet,

Juf Janne