Zeeklassen: 30 april: strand-duin-zeeactiviteiten

Waw! Weer een prachtige zonnige dag!

De kinderen zijn fris en monter opgestaan en de haren worden netjes in de plooi gebracht. Daarna was er weer een heerlijk ontbijt!

En dan op naar het strand ! Op de vele foto’s zien we dat de kinderen zandkastelen bouwen en schelpen zoeken met hun vrienden. Een leuke bedoening! Zoveel amusement! Tof om te zien!  Er worden mooie zandkastelen gebouwd.

’s Middag konden de kinderen genieten van een lekkere maaltijd: frietjes met gehaktballetje. Altijd vers gemaakt eten! Een grote dank-je-wel aan Magalie (de kok) en Tim!

Van 13.30 tot 15.30 trokken ze naar Horizon Educatief. Door speciaal opgeleide mensen konden de kinderen kennis over de duinen opdoen en duinspelen beoefenen ofwel over de krabben leren en ze zelfs vangen. Iedereen heeft zijn eigen keuze kunnen maken. De foto’s spreken voor zich! Hoe leuk allemaal !

En zo komt er een einde aan die toffe zeeklassen! Een meerdaagse uitstap die de kinderen nooit meer zullen vergeten! Ze zullen heel wat te vertellen hebben! Ze hebben ook heel veel samen kunnen meemaken!

Klik zeker nog maar eens op de link. Er zijn zoveel mooie foto’s te zien!

klik hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *