De warmste plaatjes voor Lene

We zijn al een aantal weken bezig met op vrijdag warmste plaatjes te draaien. Dit kost minimum één euro. Dat geld gaat integraal naar Lene, zus van Joppe (zesde) en Fenne (eerste)! We sparen geld om snoezelmateriaal te kopen voor de leefgroep van Lene, nl. leefgroep Duploo in Bachte-Maria-Leerne.

Vraag zeker je eigen plaatje aan voor het goede doel! Klik op de collage voor alle foto’s.

Révision unité 1 tot unité 4

Na vier unités (=hoofdstukken) volgt er altijd een révision (een herhaling). Voor de révision werken we altijd in vier groepen. Er zijn namelijk vier opdrachten: bingeloefeningen maken, spreekopdrachten uitvoeren, luisteroefeningen maken en de oefeningen maken in het werkschrift. Alle kinderen doorlopen de vier hoeken met hun groep.
We hebben al twee hoeken erop zitten. Er komen dus nog foto’s bij in dit album deze week.

Klik op de collage voor alle foto’s.

Cirkelen

Gisteren hebben we ons letterlijk in een cirkel gezet om te cirkelen. Cirkelen helpt om verbinding te creëren tussen de leerlingen en leraar, de relaties te onderhouden door te spreken over wat er leeft in de groep en te herstellen wanneer er een conflict is.
Wij cirkelden over stress ‘Wat bezorgt me stress?’ ‘Hoe kan je zien aan mij dat ik stress heb?’ ‘Wat zorgt ervoor dat je stress weer weg is?’

Klik op de collage voor alle foto’s.