Opening Studio Globo

Op 17 juni werden kinderen van het 6de leerjaar uitgenodigd om de vernieuwde India leefruimte van Studio Globo in Roeselare te helpen voorstellen. Een stukje buitenland dicht bij huis. Minister Crevits was erg onder de indruk… Hierbij een foto met de fiere kinderen! Bedankt voor jullie inzet!

Batterijen

10.000 keer bedankt voor jullie enthousiaste deelname!

We hebben het optreden van K3 niet kunnen binnenhalen maar ook scholen die niet gewonnen hebben gaan niet met lege handen naar huis.

Het ingezamelde gewicht aan batterijen (2238,8 kg of een gemiddelde van 13,65 kg per kind) telt immers ook gewoon mee voor de puntenactie. Voor elke ingezamelde kilo batterijen komt er dus een punt bij in het spaarpotje van onze school en deze punten kan de school dan weer ruilen voor sportmateriaal.

home_nl

Op de talentenarchipel

Onze derde uitstap in de talentenarchipel werd terug een echte doe-dag. Alle kinderen van het eerste, tweede en derde leerjaar verkenden klasdoorbrekend drie van de negen eilanden en stonden zo stil bij hun eigen talenten. Wat is mijn ding? Waar voel ik me goed bij? Wat wil ik beter kunnen? Kijk je mee naar de foto’s?