Kerstviering…. op weg naar het Licht!

Op kerstavond brachten de kinderen het kerstverhaal: een verhaal van licht en warmte met een hoopvolle boodschap. Het was een sfeervolle viering. Jullie brachten de warmte van Kerstmis naar de mensen. Dankjewel! Klik op de foto voor het volledige album.

De warmste week

We blikken terug op een geslaagde actie van de ‘Warmste week’. Kinderen en leraars konden elke vrijdag een plaatje aanvragen bij de warmste radio van het vijfde leerjaar. Voor een vrije bijdrage steunden  ze leefgroep Duploo waar de zus van Joppe en Fenne verblijft. Deze actie bracht maar liefst 1053 euro op. Proficiat aan de initiatiefnemers en dank aan allen die deze actie een warm hart toedroegen.

Klik hier voor het volledige album!

Wegwerpplastic…. we gaan voor 0%

Na de actie #MissieMinder gingen leerlingen van 2C en 6C als wegwerpplastic-controleurs naar alle klassen. Ze noteerden gedurende een week hoeveel herbruikbare flessen en hoeveel niet-herbruikbare flessen in elke klas waren. Na een week rekenden en telden we: 93,58% van de kinderen brengt een herbruikbare fles mee. Dat zijn resultaten om blij van te worden!!  Maar ook 6,42% brengt nog altijd een niet-herbruikbare fles mee… We herhalen deze actie zeker nog eens en gaan voor 0% wegwerpplastic! Doen jullie mee? Proficiat aan alle controleurs en aan alle kinderen met een herbruikbare fles!