Nieuw speelleefgroen

Tijdens de paasvakantie werd de grijze speelplaats in V1 gedeeltelijk omgetoverd tot een ontharde groene speelplaats met ruimte voor klimmen, klauteren, experimenteren, samenzijn, samenwerken, genieten,…. Vandaag plantten de leerlingen het vast klein plantgoed aan tussen de bomen en struiken. Ze konden al even proeven van het klim- en hoogteparcours, de zitkeien, de touwenladder,…. We laten het gras en plantgoed nu even groeien vooraleer we er volledig invliegen. Bij buitenlessen, sommige pauzes of tijdens de buitenlesdag kunnen kinderen per klas al op ontdekkingstocht in het nieuwe speelleefgroen. We zijn helemaal fan van deze groene speelruimte. Een dikke dankjewel aan de kinderen voor het architectje spelen en het geven van voorstellen, bedankt aan de ouders  voor het invullen van de bevraging en de inbreng tijdens het oudermoment, dank aan het oudercomité voor het weghalen van tegels, een heel warme merci aan landschapsarchitecte Tine en het team van de tuinaannemer, dankjewel aan het schoolbestuur, de directie, het schoolteam en de MOS-begeleiding voor de visievorming, de voorstellen en de positieve feedback. Geniet mee en klik op de collage.