Regenboogmoment januari ’24

Tijdens het eerste regenboogmoment van 2024 vertelden Effi en Furon ons iets meer over tijdkracht/ plan-en regelkracht. Inderdaad een goede planning en de tijd in het oog houden zijn belangrijke items om taken en opdrachten tot een goed einde te brengen. Warme William leerde ons in de verschillende situaties van de zesdes dat we soms te weinig rekening houden met gevoelens van anderen, dat we vaak niet goed weten hoe te reageren. FREEZE…. denk na, iedereen telt mee, gevoelens zijn belangrijk. We hadden een warm applaus voor de leerlingen en de juffen van de vijfde klas voor hun engagement en enthousiasme voor hun project voor de Warmst Week. Dansen maakt mensen blij. Dat zagen we bij danstalenten van het 1ste en het 2de leerjaar. Klik op de foto voor het volledige album!