Eerste regenboogmoment

Onze ontdekkingsreiziger Lotte toonde ons de weg naar de 9 eilanden van de Talentenarchipel : Muziekeiland, Denkeiland, Taaleiland, Wil-en Durfeiland, Beweegeiland, Beeldeiland, Sameneiland, Fijneiland en Wereldeiland. Elk kind werd uitgenodigd om tijdens het schooljaar zoveel mogelijk eilanden te bezoeken op zoek naar de eigen talenten. Wat is mijn ding? Waar voel ik me goed bij? Wat kan ik goed?….

Frank en Simonneke van Thuis  kwamen op bezoek en kwamen net terug van een reis naar de Talentenarchipel. Ze zullen op elk regenboogmoment hun ervaringen met ons delen. Enkele meisjes van de zesdes voelden zich al heel goed op Beweegeiland : ze brachten een prachtig dansnummer!!

Annick van het Rode Kruis stelde de Fata Morgana voor: drie opdrachten voor de hele school ! 1. Kleur de school rood.  2. Zing en dans het Rode Kruis-lied.  3. Verzamel 100 nieuwe bloeddonoren! Elk kind kreeg een passend petje. Meer info volgt nog….

Klik op de foto en geniet mee!!

zesde leerjaar C '15-'16