Regenboogmoment maart 2017

De kinderen van het zesde leerjaar A namen ons met hun ABC-rap mee naar taaleiland. Na het bewegingsmoment geleid door leerlingen van het zesde leerjaar kwam meneer de Bok moederziel alleen op het podium. Mevrouw de Bok is op wereldreis… Meneer de Bok liet ons dromen van een wereldreis door middel van wereldmuziek met dans door jongens en meisjes van het zesde. Tijdens de talentenshow luisterden we naar het lied van Mathis en Lucas en de instrumenten van Jasper en Michiel. We genoten van de dansjes die Amy, Alyssa en Alysia brachten. Proficiat aan Femke en Hanne met hun turndiploma en aan Vince met zijn derde plaats tijdens de loopwedstrijd. Tenslotte verwelkomden we Liam als nieuwe leerling van het eerste leerjaar en riepen we juf Lobke een videoboodschap toe om haar proficiat te wensen met de geboorte van Jules.

2 gedachten aan “Regenboogmoment maart 2017”

 1. Oooooooooooh wat een supermooie videoboodschap hebben jullie gemaakt! Zo’n fantastische dansers en danseressen, wauw!
  Ik stuur wat later omdat ik nu pas in Afrika ben aangekomen. Het is hier prachtig, zo’n mooie natuur, lieve mensen, … Pascal heeft ook de echte Afrikaanse moves, daar ben ik wel jaloers op. Als ik hier mee dans moeten de mensen heel erg met me lachen … :-), ik kom zeker eens langs bij hem voor een Afrikaanse dansles!
  Arie en lieve kinderen en juffen en meesters, ik mis jullie wel heel erg! Maaaaaar…. Ik kom zeker nog terug dit schooljaar!

  Veel liefs,
  Bep
  I love you tooooooooooo!

 2. Superbedankt voor jullie lieve videoboodschap!!
  Met Jules en mij gaat alles zeer goed, we komen binnenkort eens langs!

  Veel liefs,
  Jules en Juf Lobke

Reacties zijn gesloten.